Filosofiamme

Ihmiset ovat vieraantuneempia luonnosta kuin koskaan aiemmin. Ja me pelkäämme, että se ei ole terveellistä. Elämä on kiireisempää ja stressaavampaa, vapaa-ajan hetket harvemmassa kuin ennen. Tällaista on valitettavasti se arki, jota moni meistä elää. Hetkessä eläminen unohtuu, kun mielessä on seuraava palaveri tai deadline.

Meille luonto on ennen kaikkea läsnäoloa, mahdollisuus rauhoittua ja hengittää. Jotain sellaista, mitä kaupungista on hankala löytää. Pelkästään viherkasvien näkeminen piristää, lyhyt oleilu metsässä vaikuttaa jo fyysisesti laskemalla verenpainetta. Me uskomme, että metsällä on jotain tarjottavaa meille kaikille. Kukin kokee metsän omalla tavallaan, eikä ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa.

Kynnys luontoon lähtemiseen on kuitenkin kasvanut liian suureksi. Kynnystä nostaa entisestään uskomus siitä, että metsässä liikkuminen vaatii erityisvarusteita ja vuosien kokemuksen ulkoilusta.

Me haluamme laskea tuota kynnystä. Tai oikeastaan me haluamme poistaa koko kynnyksen. Haluamme antaa ihmisille pienen alkusysäyksen, luoda itsevarmuutta ja luottamusta omiin taitoihin, jotta kuka tahansa voi lähteä turvallisesti omin päin luontoon.

Oli syysi retkeilyn aloittamiseen sitten oman hyvinvointisi lisääminen tai uusien elämyksien löytäminen, me haluamme tarjota sinulle eväät siihen. Eikä se vaadi tuhansien eurojen varusteita tai taitoja, joita ei voisi opetella viikonlopun aikana. Halusitpa sitten kokeilla yöpymistä metsässä tai valmistautua useamman viikon vaellukselle, tarjonnastamme löytyy juuri sinulle sopiva kurssi.

Me uskomme, että riippumatta kysymyksestä, vastaus on luonto.