Mitä me teemme

Meidän tavoitteenamme on opettaa ihmiset pärjäämään luonnossa. Osalle riittää alkusysäys alkeiskurssin muodossa. Toiset taas haluavat hankkia reilusti retkeilyrutiinia ennen kuin lähtevät omin päin vaelluksille. Me haluamme varmistua siitä, että riippumatta tavoitteistasi, lähdet metsään turvallisin mielin ja varmana osaamisestasi.

Tarjoamamme kurssit muodostavatkin jatkumon, jota järjestetyt vaelluksemme vahvasti tukevat. Vaeltamaan oppii ainoastaan vaeltamalla ja tämän rutiinin saavuttamiseen tähtäämme vaelluksillamme sekä kokelaskurssilla. Vaelluksille voi luonnollisesti lähteä myös vain nautiskelemaan ilman koulutuksellisia tavoitteita.

Vaellusten lisäksi haluamme tarjota myös mahdollisuuden kehittää taitojasi vielä pidemmälle. Mikäli haaveissasi on pidemmät vaellukset vaikeissa olosuhteissa tai haluat todella haastaa itsesi, suosittelemme konkarikurssia ja konkarikoetta (tulossa 2017 loppuvuodesta), jossa Laurin osaaminen erikoisjoukkojen kouluttajana laitetaan hyötykäyttöön.

Toimintamme pohja on eräkouluttamisessa, mutta luonnollisesti kaikki luontoon liittyvä kuuluu ydinosaamiseemme. Räätälöimme tilauksesta mm.

Virkistyspäiviä yrityksille
Polttareita (esim. ikisuosikki Ruskapunkun metsästys)
Päiväretkiä ryhmille

Yhteisenä tekijänä kaikille tapahtumillemme on luonnon läheisyys ja siitä nauttiminen. Voimme järjestää tapahtuman avaimet käteen -pakettina ohjelmineen tai vaihtoehtoisesti saapua paikalle valmistamaan ruuan nuotion ääressä, riippuen toiveistanne ja budjetista.

Kysynnän mukaan voimme tulla opastamaan ryhmäänne myös Lapin vaelluksille. Tai miksei sukellusoppaiksi Indonesiaan? Kauttamme onnistuu myös maastoautosafari Venäjälle ja boulderointimatka Ahvenanmaalle.

Mitä haastavampi projekti, sitä innokkaampia me olemme lähtemään mukaan.

Jos sinulla on visio, me teemme kaikkemme toteuttaaksemme sen.

 

Laurin Defender tositoimissa Venäjän erämaissa